SzadistaAnyu...

2009.04.09. 09:20

és az orrszívó(k) esete.

Ezelőtt 3 évvel, pontosan február havában, mikor GondosAnyu - bár akkor még csak ReménykedőAnyu - kivetette a manduláját, elküldte GondosReménykedőAput (továbbiakban GRAp) beszerző útra, hogy újítson be egy helyes kis kézi orrszívó szerkezetet, megelőzve a pofáraesést, ha esetleg megfázás, vagy ami még rosszabb, influenza támadná meg GondosReménykedőAnyut (GRA), mert ugye friss mandulakráterrel nem túl jó, legalábbis baromira nem kellemes orrot fújni. GRAp el is ment, be is szerzett egy helyes kis porszívós orrszívót. GRA nézett nagyot, hogy most azzal az izével mi a fenét csináljon, de mivel Gondos, eltette a cuccost azzal a megjegyzéssel, hogy jó lesz az, ha végre babájuk lesz. Így dobozka a fiók mélyére került, a többi már meglévő babás cucchoz.

Történt egyszer, hogy GondosAnyuka (GAu) - azaz akkor még, ill. már pocakos Kismama - elment vásárolni jövendő gyermekének 1-2 fontos dolgot, többek között a nélkülözhetetlen orrszívót, amit anno GRAp végülis nem vett, vagy legalábbis nem olyat, amit szeretett volna. Így vett is természetesen egy kicsi, pofás - már amennyire pofás lehet egy ilyen szerkezet... - darabot, gondolta, ez majd a célnak tökéletesen megfelel, hiszen anno gyerekkorában őt is ilyesmivel macerálták. Ment hát a többi fontos és kevésbé fontos cuccok közé.

Aztán megszületett KicsiFiú, a BÉBI. GAu bízott benne, hogy talán soha - na jó! inkább sokáig még - nem lesz szükség egyik orrszívóra sem, de rá kellett jönnie, hogy ez nem így van, hiszen a csecsemő szörcsög, a nózijában pedig mindig van oda nem illő cucc. GAu eleinte a kézi herkentyűvel próbálkozott, gondolván, az kevésbé ijesztő. Természetesen a Bébi nem igazán támogatta az 5letet, így GAu megpróbálta fülpucolóval kicsalogatni fikuszkát. Ez ment, KicsiFiú nem szerette, de elviselte.

Aztán szegényke beteg lett. GAu persze továbbra is rendületlenül használta a kíméletesebbnek tűnő herkentyűt, ami vagy szívott, vagy nem. Közben már a harmadik kézi szerszámot nyúzta kisebb-nagyobb eredménnyel, ill. a legutolsó beszerzés még jónak is tűnt, GAu örült, h végre rátalált. De KicsiFiú továbbra is szörcsögött rendesen, így irány a Dokinéni, aki igazán semmit nem talált. Megkérdezte GAu-t, hogy jön e KicsiFiú nózijából vmi, de a válasz ugye NEM volt. Aztán GAu-nak elege lett, vett egy nagy levegőt és bevetette a porszívó orrszívót. KicsiFiú nagyon nem ugrott ki a bőréből az ötletért, GAu - aki itt már inkább GONOSZAnyu... - pedig meglepve tapasztata, hogy irdatlan mennyiségű cucc jött ki KicsiFiú nózijából. Nem is értette, hogy egy ilyen pici orrocskában, hogy a fenébe fér ennyi szmötyi. Szegényke még az első két alkalommal viszonylag jól viselte, hogy GAu-ja szadista hajlamait éli ki rajta, de ugye minden csoda 3 napig tart. Azóta, ha már a nyúzó pozícióba kerül, előre sír, amit GAu, nevével ellentétben, nehezen visel, mivel a szadizás alatt szegény Kicsifiú könnyes, könyörgő szemekkel néz rá. GAu pedig hiába mondja, hogy kitartás, mindjárt vége, vhogy nem akar neki hinni.

Aztán egyszercsak vége a szadinak, KicsiFiú pedig még sírva, de odabújik GAu-hoz, aki reménykedik, hogy nem hagyott benne mély nyomot, maradandó károsodást. Talán nem. Talán egyszer majd belátja, hogy GonoszAnyu inkább GondosAnyu, és csak jót akar. De a lényeg, hogy KicsiFiú újra kap levegőt. És ez a legfontosabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr361046961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuci 2009.04.11. 20:44:47

Igen, valóban nem könnyű végigszenvedni az orrszívást, mi épp ma este (is) szadiztuk vele Marcipánt. Szegénykét ilyenkor rettenetesen sajnálom, pedig tudom, hogy jót teszek vele. Viszont egy gyerekorvos ismerősöm azt mondta, hogy nem szabad napi 3-4-nél többször alkalmazni, mert az orrban lévő nyálkahártyát irritálja, ami még több szmötyit termel aztán... Szóval nem egyszerű. Ja, és ugye használsz előtte tengeri sós vizet?

Panda és Dóra 2009.04.13. 19:06:00

Igen, a kézi gépek semmit nem érnek, maximum játéknak jó, az ára pedig magas. A porszívós viszont nagyon durva mennyiséget tud kiszedni. Én is mindig meglepődök, hogy mi volt ott. maga a művelet nálunk is ilyen, Dóri szívből gyűlöli, ordít, pedig tuti nem fáj neki, sőt, utána megkönnyebbülhet. Sajnálom, de inkább ez, mint egy nagyobb betegség a takony miatt.

Niki- picurAnyu 2009.04.14. 10:26:44

Ez aranyos volt. :) Én is reménykedek, hogy a gyerkőcök gyorsan felejtenek. ;)

Lusthie 2009.04.15. 09:35:38

@Zsuci: jaja nyomatom szegénykébe a bébi sterimárt is. viszont!!!! tegnap este először volt, hogy csak méltatlankodott, nem sírt!!!! olyan büszke voltam rá!
áááá én nem piszkálom sokszor, max. 3x, de már úgy tűnik, elég 1x szerencsére.

@Panda és Dóra: pontosan! nagyon nem szeretném, ha arcüreggyuszija lenne

@picurAnyu: az tuti :)
süti beállítások módosítása