Elválunk

2009.05.01. 22:20

Lassan...

No nem kell megijedni, nem a Zurammal! 

Benedek ugyan már elmúlt féléves, de még mindig a mi szobánkban, az ágyunk mellett alszik a kiságyában, amit én nagyon szeretek. Mármint, hogy ott szundizik. Baromi jó érzés este bebújni mellé, puszit adni a buksijára, hajnalban visszatenni a helyére, mert mindig átkúszik hozzánk, érezni az illatát, hallani a szuszogását és még sorolhatnám. Sajnos a kiságy tényleg kicsi, Benedek pedig ugye nő, úgyhogy nagyon közeledik az az idő, amikor el kell búcsúznunk egymástól, legalábbis éjszakára. Nem könnyű és azt hiszem, hogy ez inkább számomra nehéz feladat, hiszen KicsiFiú napközben mindig a szobájában alszik, ill. párszor már éjszaka is szundizott a nagyágyában. Na jó! eleinte én is vele aludtam a szobájában, de azóta 1-2x az is előfordult, hogy nélkülem aludt, mert betegek voltunk, vagy szimplán úgy bealudt, hogy még az esti fürdés is elmaradt. És igen, baromira hiányzott, legutoljára épp tegnap. Megegyeztünk Apájával, hogy csütörtök éjszaka nem visszük át hozzánk, hogy szokja a helyét. Ő szépen, nyugisan szundizott, nekem meg hiányzott. Gondoltam, ma majd megint velem lesz, merthogy reggel időre kell mennünk és csak úgy tudom húzni az ébredés idejét, ha cucliparánál megkapja a cumiját, de ez nem annyira egyszerű, ha át kell rohangálnom hozzá.
Na a ma estét Kiffiam megoldotta, mivel úgy kidőlt, hogy 7-fél 8 körül letettük aludni és még mindig nem kelt fel, pedig már 10 óra is elmúlt. Így jártam. Nem baj, majd holnap úgyis a közelemben lesz, mivel elutazunk.

Nem annyira jó belegondolni, hogy a PiciFiúnk lassan tényleg kinövi a pici ágyát, NagyFiú lesz. Hiányozni fog, de be kell látnom, hogy most kell még a helyére szoktatni, mert később nehezebb lesz. Azért várom azt az időszakot is, mikor ébredés után ő fog hozzánk bejönni és bemászni az ágyunkba. Ez még azért odébb van, úgyhogy addig kiélvezem, míg mellettem aludhat, már nem fog sokáig tartani.

Szép álmokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr521096893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2009.05.02. 16:04:22

Biztos minden rendben lesz az átszoktatással. :) Amúgy átalussza már az éjszakát vagy még ébred azért?

Niki- picurAnyu 2009.05.04. 12:09:41

Utólag, de boldog Anyák napját! :)

Panda és Dóra 2009.05.07. 17:52:13

Sok sikert az átszoktatáshoz, drukkolok, hogy simán menjen!

Csigamami 2009.05.14. 11:04:21

Itt egy zúgolvasó ;o) Meg tudnád nekem írni, hogy mi a neve ennek az ágynak tolható kiságynak magyarul? Vagy hogy Magyarországon hogy keressem (nálunk találóan Beistellbett), de sajnos akármit írok be a gógliba nem találom :o(

Lusthie 2009.05.15. 22:39:38

@picurAnyu: ó már hónapok óta átalussza! JóFiú :)
Köszi és nektek is!
@Panda és Dóra: sajnos(?) simán megy
@Csigamami:
Szia! babybay a neve és a Kikában vettük
itt a honlapja: http://www.babybay.de/cms/front_content.php?client=1&lang=1&idcat=41&idart=118

Niki- picurAnyu 2009.05.16. 13:57:49

Na, most irigykedhetek. :)))

Lusthie 2009.05.17. 20:27:29

@picurAnyu: :))) mint kiderült, nem túl természetes :))) Szóval szerencsések vagyunk
süti beállítások módosítása