3-3=3

2011.07.15. 23:35

A matek már megint :). Szóval 3 hónap múlva 3 éves a Nagyfiú. Tudom, nagyon el vagyok maradva, de majd igyekszem bepótolni. Addig is a már megszokott - rövid - összefoglaló.

Kaja: az utóbbi időben egyre jobban eszik, már csak az ebédekkel kéne dűlőre jutnunk, hogy végre egyen húst is és bármilyen általam főzött hamit, mert még mindig csak ritkán fordul elő, h ő is ugyanazt eszi, mint mi. De jól haladunk, este és reggel is már egyre változatosabb kajákat fogad be/el.

Duma: ezerrel, egész nap, mindenkivel és nagyon szépen, bár pár hete elkezdett hadoválni. Ma kitalálta, hogy ő nem K. Benedek, hanem K. Balázs. Ez még a jobbik eset, mert mostanság inkább K. Padasz-nak hívja magát...

Szobatisztaság: azt hiszem ezzel is szépen haladunk. Kb. 1 hete már csak alváshoz van rajta pelus. Tegnap már azt is elértük, hogy szólt, hogy jön a pisi, ill. délelőtt a bilibe kakilt, amiért szintén szólt, ráadásul először nem sikerült, csak a második körnél. Ami érdekes, hogy amióta elkezdtük a pelusról leszoktatást, azóta csak a bilibe hajlandó pisilni, pedig addig este mindig a vécén ücsörgött, de ez legyen a legkevesebb.

Uszi: egyre ügyesebb, mostmár sokszor, mikor deszkával úszik, beleteszi a fejét is és úgy fújja a bubikat, ill. csütörtök óta úgy hozza fel a karikát, hogy én viszem víz alá, ő megfogja a karikát és szépen fel is löki magát.

Hiszti: ha nagyon fáradt, akkor eléggé ki tud kelni magából, ráadásul ilyenkor dobál és rosszalkodik is, 1ébként totál jól elterelhető 1-1 kitörése.

Nagyfiú és novembertől már ovis lesz...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr963073650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sylblog 2011.07.23. 21:53:04

Biztos úgy van, ahogy írod, hogy Lusthie keveset és nem sok félét hajlandó enni, de a pancsolós képek alapján mondhatom, hogy nem látszik ez rajta. Sőt, van egy kis pocakja is. Ami nálunk nem mondható el a nagyobbról, 101 cm és nem érte a 14 kg-t, pedig jól eszik bölcsiben és itthon is relatíve. Közben a kicsi már 11 kg, 14 hónaposan.

Lusthie 2011.07.26. 16:45:40

@sylblog: nem semmi, mekkorák már! 1ébként épp ma kérdeztem a dokinénit és ő is azt mondta, hogy teljesen rendben van a kölök. 1ébként ő is 100 cm körül van és kb. 13.5 kg. Pocakkal :)))
süti beállítások módosítása