Éjjeliszekrényke

2007.09.26. 21:38

A hétvégén a Zuram végre felszerelte az éjjeliszekrényeket. Azaz szekrényféléket. Kicsit megszívtuk, mikor az ágyvásárlásnál nem gondoltunk arra, hogy esetleg nem olyan ágyneműtartót kellene venni, ami olyan hosszú, mint az ágy, merthogy így nem tudunk hagyományos éjjeliszekrénykét venni. Kitaláltuk, hogy veszünk két-két polcot, amik közé berakunk helyes kis fonott kosárkákat. Ennek több előnye is van.

Többek között:

- Nem tudod telenyomatni a fiókot mindenféle felesleges dologgal, hiszen a kosárkák kisebbek;

- Kb. mégegyszer akkora, mint egy szimpla éjjeliszekrény, így simán elfér rajta egy asztali lámpa. Titkon azért bízom benne, hogy előbb-utóbb lesz helyes kis nemasztaliéjjelilámpám is;

- Lehet alatta takarítani, ami azért lássuk be, nem egy hátrány.

Szóval most boldog vagyok, mert végre kirúghattam az éjjeliszekrényként funkcionáló összecsukató sámliszerű virágtartómat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr33176998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása