Nőgyogyinál

2007.10.01. 12:31

Több barátnőmnél, ismerősömnél is már felmerült a nagy kérdés, mikor nőgyógyászhoz mennek, hogy mi a fenét vegyenek fel?

Télen gáz, mert ugye vagy nadrágot hordunk, vagy szoknyát harisnyanadrággal és csizmával.

Ha nadrágot veszünk, akkor kellemesebb a hosszú felső, ami eltakarja a lényeges részeket.

A szoknyának előnye, hogy szintén ápol és eltakar, ráadásul még le sem kell venni, mert simán fel lehet húzni. A macera a harisnyanaci. Én személy szerint hülyén érezném magam, ha csak simán, mezítláb kellene felfeküdnöm arra a bizonyos székre. Szerencsére jobb helyeken már van a vetkőzőben vendégpapucs, így egyszerű a dolog. De ahol nincs, ott mit tegyen az ember lánya? Vigyen magával zoknit? Vagy ne is próbálkozzon a szoknyával? Szerencsére manapság megint divat a hosszú felső, de mit tegyen az, akinek nem áll jól?

A másik kérdés a cipő.

Nyáron ezzel sincs gond, mert ugye lazán vissza tudja venni az ember a szandit vagy a papucsot. Télen viszont a legfőbb probléma a csizma. Szoknyával, mert ehhez természetesen harisnya is kell. Lássuk be, elég bután tud kinézni a csajszi térdigcsizmában, széttett lábakkal. De mezítlább se jobb. Lehet, hogy végre mindenhol be kellene vezetni a vendégpapucsot? Vagy tényleg zoknit kellene cipelnünk? Vagy egyszerűen vetkőzzük le a gátlásainkat is a bugyival és minden megoldódik? Mi a jobb megoldás az amúgy is zavarban lévő nőnek?

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr11182286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása