Megint qqcs

2008.03.27. 15:50

Tegnap, este 3/4 8-ra kellett mennünk Dokibácsihoz. Először úgy volt, hogy 1 órát csúszik, de szerencsére nem kellett annyit várnunk. Be kell vallanom, piszkosul ideges voltam, még jó, hogy sóginénimtől kaptam egy baba-mama nyugis cd-t, így legalább az le tudott nyugtatni, míg beértem a rendelőbe. Iszonyatosan izgultam, de be kell látnom, hogy feleslegesen! Na jó! Odafelé azért Pocaklakóval is megbeszéltem, hogy bocsi, de miatta vagyok ennyire ideggyenge, és azt hiszem, hogy meg is értette :-).
Szóval végül sikerült lenyugodnom, mire a rendelőbe értünk, már semmi bajom sem volt, átadtam magam a tehetetlenségnek.

Aztán mi következtünk...
éééééééééés ezt láttuk:
Hogy ez mit jelent? Egy 25 mm-es csöppöt, aki integetett az Apájának :-)
Azért azt meg kell jegyeznem, hogy Babszem nagyon rendesen viselkedik, hiszen eddig sem készítette ki a mamiját, max. lelkileg, mert ugyi se hányinger, se hányás, se semmi rossz tünet. Szóval meg van dícsérve :-).

Dokibácsi jó sok papírkát és ezzel feladatot adott, mivel el kell mennem a védőnöhöz, hogy végre megkapjam már a kiskönyvemet, aztán a házidokihoz, vérvételre és sikerült bejelentkeznem genetikára is, ahova április 17-én kell mennünk.
Tegnap elvből - babonásak ám nem vagyunk! :-) - és a rossz emlékek miatt nem vittünk videókazettát, így sajnos csak ez az egyetlen fotó készült a nagy örömről. De nem baj, majd a genetikán biztosan kapunk jobb felvételeket, dvd-t is. Már nagyon várom!

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr82399186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása