Megoldódott!!!!!

2008.04.29. 16:15

Juhéjjjj!!!! Hatásos volt az nlc-n nyitott újabb topik - amit 1ébként időközben töröltek is :-) -, mert végülis sikerült eladnom a jegyeket, mégha jóval olcsóbban is! De legalább nem a teljes összeget buktuk és a jegyek sem vesztek kárba, ráadásul a csajszi nagyon örült a lehetőségnek! 1ébként anno én is voltam már így színházban, méghozzá a Mozart! c. mjúúúzikelt néztem meg. Kedden szólt egy ismerős, hogy szerdára van jegy, érdekel-e? Naná, hogy érdekelt! És, ha jól emléxem, a Rómeó és Júliára is így sikerült eljutnom, amit pedig évek óta meg akartam nézni.

Szóval most baromira örülök! Milyen jó is az, ha az ember mindent interneten tud intézni! A jegyeket kártyás fizetéssel vettem, így azonnal "át is tudtam venni" őket, azaz csak simán ki kellett nyomtatni. Tök jó, mert ki sem kellett mozdulnom a kégliből és így könnyen tovább is tudtam adni. Legalábbis technikailag :-)
A lényeg, hogy elkelt, megoldódott a probléma.

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr77447369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása