27

2008.07.30. 14:00

Szépen alakulunk. Nem mondom, hogy teher már a dolog, mert ez nem igaz, de az tény, hogy éjszaka az alvás egyre nehezebben megy. Háton már egyre kevésbé merek aludni, oldalt meg egyszerűen nem kényelmes. De eszem ágában sincs panaszkodni, ráadásul napközben tudok alukálni és ilyenkor már másfél óra is igencsak sokat számít. Szóval tök jól vagyok. 1ébként a vesém nem fáj mostanság, bár hozzátartozik, hogy pl. most éjjel is kétóránként jártam a klotyóra, hogy ne legyen pangó vizelet, no meg ugyi sokat is iszom. A héten valszeg megint nagyot nőhetett Benedek, mert vmelyik nap igencsak húzódott a pocóm. Eddig ugyan nem nagyon foglalkoztam a dologgal, de furi belegondolni, hogy már csak 13 hét, azaz kb. 90 nap van hátra, hogy személyesen is találkozzunk a Kiffiúnkkal. Annyira jó!

Ma reggel voltam a piacon, azaz hazafelé útbaejtettem, és hát nem bírtam ellenállni egy helyes kis kétrészes rugis-felsős megoldásnak, ill. túrtam két kisgatyót. Az egyik a kedvenc Esprit márkájú, a másik meg talán Next, ha jól emléxem. A babaszoba is alakulgat, legalábbis elméletben, mivel ma reggel ismét átrendeztem, szekrényt "váltottam". Végülis úgy beszéltük meg, hogy két hét múlva rendeljük meg a bútorokat, úgyhogy addig még variálhatunk ezerrel...

Játszottam is egy kicsit, mivel rájöttem, hogy a laptopommal tudok vidijót is csinálni, így felvettem Benedek mozgását, természetesen csak a pocakon kívül láthatót. De jó is lenne itthon egy házi qqcsgép! :-)))). 1ébként viszonylag jól is látszik, hogy mozog a pocakom és ha nagy lesz, majd meg fogom neki mutatni, miket csinált.

No és a szokásos heti pocakfotók:

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr70592716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PandaDorka · http://www.pandababa.freeblog.hu 2008.07.31. 14:00:47

4D Genesist ajánlom. Tuti nem fogsz csalódni ;) és akkor a szokásos még mindig gyönyörű vagy szöveg, de tényleg így van ;)

Lusthie 2008.07.31. 15:38:40

:-) köszi! mindkettőt! De nem baj, ha az egyikbe azért belepirulok? :-)
akkor maradok náluk, utoljára ott voltunk és tényleg csak kellemes csalódás volt :-)

Beso · http://kitti-szonja.blog.hu 2008.08.01. 23:02:29

Mikor láthatjuk az t a videjót???? Légyszííííí

Lusthie 2008.08.03. 21:49:11

:-) nem gondoltam még rá, hogy feltegyem, de lehet, hogy majd csinálok vele vmit :-)
süti beállítások módosítása