Egy szép kis nap

2008.11.14. 19:57

A ma reggel a már megszokott ütemben kezdődött. Reggeli szopi, fejés, Apa próbál magához térni. Szegényke megint elég kómás volt, amit totál megértek, mivel sokat dolgozik, ill. hiába igyexem, azért 1-1 hajnali etetésnél csak felébred Ő is. A héten már egyszer pedzegettem neki, hogy miért nem marad itthon, de tárgyalásai voltak. Persze látva, hogy mennyire nehezen kel, ma is megjegyeztem, hogy ugyanmár miért nem marad itthon? Elvégre miután hazahozott minket a kórházból, csak 3 napot volt velünk. Na jó, akkor volt a hosszú 7vége, de az más.

A legnagyobb meglepetésemre, nem kellett sokáig győzködni. Kicsit elgondolkozott, mit is mondjon bent, de javasoltam, hogy az igazat. Aztán bevallotta, eredetileg úgy tervezte, hogy névnapi meglepi lesz, hogy tegnap meg ma itthon lesz, de nem jött össze, csak a ma. Baromira örültem neki, hogy kicsit hosszabb lesz így a 7végénk, az 1ütt töltött időnk. Persze iszonyat könnyedség volt, hogy a reggeli szopi után Ő büfiztette, majd fektette le Benedeket. És meglepő módon Neki elaludt az ágyában. Hogy a fenébe csinálja?! Ráadásul ez nem is 1szeri eset volt a nap folyamán. Dörmög neki vmit, megsimizi a fejecskéjét, oszt a Kispasi már húzza is a lóbőrt. Ha nem látom, el sem hiszem. Aztán délelőtt sétáltunk egy jó nagyot. Szerencsénkre akkor még a napocska is sütött, így legalább Benedek kapott egy kis fényterápiát. Meglátogattuk a védőnőt is, vittünk neki bemutatóba kakis pelust, mert nem nyugodtam, hogy a trotyi darabossága még normális-e, de ketten is megnézték és jónak találták.

Hazafelé még kiéltem vásárlási lázamat a DM-ben, úgyhogy ez is megvolt, majd eltoltuk a biciklit. Ööööö babakocsit. Jólesett a séta, ráadásul ez volt az első közös, hármasban.

Baromira élveztem az egész napot. Délután, míg a Zuram vasalt, aludtunk is egyet a Kiffiammal, persze ő a pocakomon - jóvanna! kell a közelsége -, aztán este meg jól egyedül, azaz ketten maradtunk, mert a Családfő elment ünnepelni a haverjaival,  mivel az egyik srácnak 2 napja született meg a kislánya, no meg Benedek holnap lesz 1 hónapos, úgyhogy van mire koccintani. Szerencsére az éjszakát már az utóbbi időben 1edül nyomatom, így talán nem fog hiányozni a segítség. Kell Apának is a kikapcsolódás, nem igaz? Holnap meg folytatjuk a műszakot.

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr15769336

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: that guy 2018.02.27. 05:40:23

Mestre Bimba rádiója - tucano

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.11.15. 11:31:57

Bizony, apának is kell a kikapcsolódás és szupi napotok lehetett. :)

Lusthie 2008.11.15. 15:20:20

tényleg az volt! és ma is sétáltunk egy nagyot
süti beállítások módosítása