29

2008.08.13. 12:16

Ezennel beléptünk a 30. hétbe. Pocak 95 cm, súly 63.9 kg a Zuram legnagyobb örömére, mivel 61.4-ről indultunk és igencsak sokáig semmit sem híztam. Persze ez a diétának köszönhető, de az sem érdekelne, ha már 5-6 kiló ugrott volna rám, az a lényeg, hogy a kiffiam egészséges legyen, szépen növekedjen.

Még 11 hét van hátra. Vagy már CSAK? Annyira furi, hogy hamarosan a kezünkben tarthatjuk Benedeket. És persze fura abba is belegondolni, hogy totálisan meg fog változni az életünk. Tény, az én életem az elmúlt kb. 7 hónapban is elég sokat változott, mivel ugyi már febr. 6. óta itthon vagyok, befejeztem a két úszósulimat, szóval volt változás. De ez így a jó. Mostanság meg Bubaszoba-rendezésben vagyunk. Szombaton festés. Épp a napokban beszélgettük a Zurammal, hogy vhogy neki sem jutott eszébe ehhez "mesterembert" hívni, totálisan 1értelmű, hogy ez a mi feladatunk. És annyira jó! Mondjuk én még soha nem festettem - legalábbis falat - és valszeg most sem fogok, viszont majd kattogtatom ezerrel a fotóaparátomat és persze csákót fogok gyártani a Szakinak, mert az kő :-). Aztán jöhetnek is a bútorok, bár ugyi ez már nem tőlünk függ.

Pocakom egyre hatalmasabb, az elmúlt két napban tutira megint nagyot nőtt a kiffiam, mert eléggé húzódott az alhasam, de hát ez a dolga. Ma már jobb és úgy látszik, a nyugihomeosbogyók is hatnak, mert nyugodtabban alszom - azokat a két órákat... -, reggel egyhuzamban sikerül már 3 órát is! Persze ilyenkor ezerrel uccu a klóra. De kit érdekel???

Természetesen ma is megcsináltam a szokásos heti pocakfotókat, ráadásul csiniruhásat is, mert ugyan megvettem ezt a szépséget, viszont még nem volt alkalmam felvenni, mert anno, mikor Pécsett voltunk a POSZT-on, még nem volt ennyire meleg. Azért bízom benne, hogy elvisz majd a Zuram olyan helyre, ahol villoghatok benne.

Nah és a fotók:

A bejegyzés trackback címe:

https://lusthie.blog.hu/api/trackback/id/tr89614039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki- picurAnyu 2008.08.13. 12:44:02

Gratula a betöltött 29. héthez. :) Már csak 77 nap, és szülsz. :)))

Pocak pedig szerintem is nőtt, ruci pedig nagyon csini. :)
Már látom is magamat, hogy mikor nekem ekkora pocakom lesz, rohangálhatok majd téli kabátban, és azt sem fogják tudni az emberek, hogy terhes vagyok vagy csak nagy hasú. :( Na, ilyenkor írígylem a nyári nagy pocakos kismamikat. :))

Lusthie 2008.08.13. 15:36:41

Köszi :-) Téli kabát??? Nah az nekem már tuti nem lesz, mert konkrétan nem fog rámjönni, szóval a poncsóimra pályázom és sztem abban se sok fog látszani :-)

Maya · http://qqcs.blog.hu 2008.08.13. 15:54:50

Drága! Hát tessék pusztán saját kedved szerint csinibe öltözni, esetleg így hazavárni az emberedet... Ne arra várj, hogy elvigyen valahová...

Ha csiniben támad kedved lenni, ne habozz! Csinálsz rólatok fotót, mi meg majd szépen megdicsérünk ;)

Már csak 11 hét... Úgy el fog múlni, mint a pintyőke :)

Lusthie 2008.08.13. 17:06:24

Maya: sosem voltam és nem is leszek itthonkiöltözős típus. A szép ruháimat nem szeretem itthon hordani, annál sokkal többet érnek, ráadásul egyszerűen szeretem a kényelmes cuccokat és ugyi nemcsak a kégliben. Az ilyen ruhákhoz alkalom kell. Persze itthon is lehet alkalom, gyertyafényes vacsi, de az is inkább gatyóban, mert az úgy jó :-) Énmárcsakilyenvagyok. 5perc múlva úgyis lekajálnám :-)
1ébként meg előbb fog elvinni vhova, mint itthon csinizzek. Azé ismerem a Zuram :-) No meg csini ruci Büdös Kiskutya mellé? ugyanmá! Max. karácsonykor. Ruhailag elég jól állok. Van itthoni és kimenős :-)

Maya · http://qqcs.blog.hu 2008.08.13. 20:23:45

Lehetőség volt, mondhatni, javaslat... Te tudod, miben érzed jól magad, és mit hová veszel fel...

:)

PandaDorka · http://www.pandababa.freeblog.hu 2008.08.13. 23:11:19

Milyen csini ez a ruha!! Apával nekünk is a babaszoba volt az első festésünk, pontosabban én inkább csak takarítottam,meg picit hibákat javítottam.

Lusthie 2008.08.14. 16:52:17

Köszi PandaDorka! Mi még 1ütt nem festettünk, de hát ezt is ki kell próbálni :-)
süti beállítások módosítása